“Anytime you’re with a dog one of you is training the other”
Tim Taken

ASSISTENTIEHONDEN en BLINDENGELEIDE HONDENHONDENCAFE

Hondencafé

Dog Unlimited opent een Hondencafé aan Hellebroek 62a te Nuth, beter bekend als zorgboerderij Roebroeckhoeve of A Gen Ling te Hellebroek – Nuth.

Hondencafé is een trefpunt waar “honden-mensen”,  in een ontspannen en gezellige sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee, onderling ervaringen kunnen uitwisselen over het houden van honden en alles wat daar (in) direct mee te maken heeft.
Twee ervaren instructeurs hondenopvoeding en gedrag zullen de bijeenkomsten leiden, uw vragen beantwoorden, advies geven en hulp bieden bij opvoeden en aan- of afleren van bepaald gedrag.
Ook zullen er geregeld themagerichte informatie / bijeenkomsten , al dan niet door gastsprekers georganiseerd worden. U als bezoeker(s) kunt ook onderwerpen aandragen.

Hondencafé is geopend vanaf zondag 27 september, iedere 14 dagen, van 10.30 tot 12.30 uur. Vanaf 10.00 uur bent u welkom, vooraf aanmelden is niet nodig, inloop is vrij.

11 oktober 2015
 thema: "belonen en corrigeren bij honden"
25 oktober 2015 thema: "medische zorg en EHBO" verzorgd door Amy Besselink van dierenartsen praktijk Philippen en Klein
8 november 2015 thema: "hondentaal"

Kosten deelnemen zijn 5 euro p.p. incl. een kopje koffie of thee.

Let op: het deelnemen aan deze bijeenkomsten is in principe bedoeld zonder honden, tenzij uw hond “onopvallend” aanwezig kan zijn in gezelschap van andere mensen en honden. Dit graag in onderling overleg. Neemt U dan eerst telefonisch contact met een van ons op.

Wilt U hetgeen besproken wordt in het Hondencafé graag in de praktijk samen met Uw hond toetsen?
Dat kan middels onze educatieve sociale wandelingen
Wilt U liever een keer deelnemen aan een workshop samen met uw hond? Ook dit is mogelijk.

06 - 23 50 32 76
info@dogunlimited.nl

Heerlen - Zuid-Limburg