“Je kunt voor geld een
heel mooie hond kopen,
maar niet het kwispelen
van zijn staart.”
Josh Billings
Amerikaans humorist 1815-1885

WORKSHOPS en VAKANTIEACTIEF IN HET BOS

Op pad in Zuid Limburg met Dog Unlimited maakt deel uit van Actief met Inzicht

€ 37,50 per persoon met één hond
Duur: 2 uur

Data in overleg

Het is ook mogelijk om een individuele wandeling met je hond te plannen om meer inzicht te krijgen in het gedrag van je hond en jullie onderlinge communicatie en samenwerking. Voor meer info neem contact op via mail of telefoon

Uitlaten is meer dan alleen maar wandelen!

Snel even een blokje om, een rondje door het park, even naar het uitlaatveld. Vaak vervallen de dagelijkse wandelingen in een sleur en zijn we ons dat niet eens bewust.
Een wandeling door het bos, even de sleur van de dagelijkse wandelingen doorbreken; De hond snuffelt, rent en doet zijn eigen ding en jij…….., jij loopt waarschijnlijk te denken over zaken die je bezighouden, wat er nog moet gebeuren of gebeurd is. In gedachten verzonken heb je je hond weer aangelijnd en ben je alweer op weg naar huis.
Je hond heeft zijn beweging gehad, dat wel……… maar hebben jullie ook samen genoten van jullie wandeling? Heb je genoten van je hond?

In de workshop of privéles “Actief in het bos” geven we ideeën, tips en mogelijkheden die je laten ervaren dat wandelen met je hond zoveel meer kan zijn dan alleen maar uitlaten. Je ontdekt hoe je een wandeling veel aantrekkelijker kunt maken voor je hond, maar vooral voor jullie samen. Met dingen of situaties die je onderweg tegenkomt. Je ervaart hoe leuk het is om er echt samen op uit te zijn.

Je hond heeft naast fysieke inspanning ook behoefte aan geestelijke uitdaging. En dat doet hij het liefst samen met jou! Samen denken, samen werken, samen beleven. Je zult versteld staan van de vaardigheden van je hond. Je zult verrast zijn over het effect van samenwerken; Actief in bos of stad is gewoon genieten!

Zorg voor

 • Water in bidon voor hond en baas
 • Beloningvoertjes voor de hond (evt. clicker mee)
 • Favoriet speeltje (geen piep) van de hond
 • Goede schoenen
 • Makkelijk zittende kleding
 • Check de buienradar en neem eventueel regenkleding mee


Belangrijke voorwaarden

 • Je hond moet goed met andere honden overweg kunnen
 • Baas en hond moeten de basisprincipes van gehoorzaamheid beheersen
 • Je hond draagt een tuig of niet slippende halsband
 • Een loopse teef kan helaas even niet mee doen
 • Eén hond per begeleider (meerdere honden per begeleider uitsluitend na overleg)


Heeft je hond moeite met ander honden of laat zijn gehoorzaamheid te wensen over maar wil je toch graag deelnemen of wil je liever een privé wandeling  “Actief in bos” met je hond neem dan even contact met mij op via het contactformulier of telefoon.

06 - 23 50 32 76
info@dogunlimited.nl

Heerlen - Zuid-Limburg